Recenze od klientů

• Perlička | 18.05.2013 21:53:53

Poprosila jsem paní Libu o zprostředkování setkání s mojí dcerkou, která mi odešla zcela nečekaně koncem května před čtyřmi lety – zdravá, krásná, milující, plná života a plánů. Během těchto čtyř let jsem se snažila pochopit nepochopitelné, četla spousty knih, vyslechla za velké peníze mnoho „blábolů“, až jsem našla tyto stránky. Přiznám se, že po mých zkušenostech, jsem ani zde moc nevěřila. Ale stačil první telefonický kontakt s paní Líbou, jejíž přístup byl hned od počátku zcela nezištný, plný pochopení a snahy pomoci mně i dcerce, abych uvěřila. Co následovalo onu neděli, kdy maminky mají svůj svátek, nebudu popisovat. Ale vím, že to, co jsem tento nedělení podvečer během pár minut prožila, mi dává sílu pokračovat dál v životě, pochopila jsem, že smrtí opravdu nic nekončí, že naši milovaní jsou stále s námi, jen trochu v jiné dimenzi. Obě dámy mě nikdy neviděly, nemohou vědět, že na krku nosím bílou perličku. A přitom na naprosto unikátní nahrávce, kterou mi paní Líba poslala, má dcerka mimo jiné stále opakuje slovo perlička -abych si ji vzala do ruky, použila jako kyvadélko, a ona mi skrze ní dává zprávu, že je v pořádku, že ji nic nebolí a je jí krásně …… Paní Libuško a Michalko, z celého srdce Vám děkuji, Eva A.

• Monika a Markéta | 21.11.2012 23:27:51

Chtěly bychom moc poděkovat paní Libušce a paní Míše za jejich vstřícný přístup a taktéž za zvláštní večer, kdy nám umožnily popovídat si s našími blízkými. Dozvěděly jsme se tak informace, na které jsme neznaly odpověď…a jsme jim za to moc vděčné. Všem, kteří potřebujete pomoc či radu vřele doporučujeme tyto dvě sympatické ženy…jsou to opravdu ženy na pravém místě. Určitě jejich služby využijeme i v budoucnu. MOC, MOC, MOC Vám oběma DĚKUJEME…Monika a Markéta

• spojení | 07.10.2012 19:22:33

Moc vám děkuji za umožněné spojení s rodiči a prapředky.Je to krásný zážitek slyšet je hovořit přes medium. Udělali jste mi velikou radost,děkuji a příště zase ahoj -Marta G.

• Potřebuji poradit jak a kde komunikovat | 16.06.2012 15:28:31

Nastala taková situace,že se ke mě vrátila po odchodu z tohoto světa moje manželka.Potřebuji sní naléhavě mluvit.Prosím každého kdo toto umí o radu.

• Anna | 01.05.2012 08:28:37

Vřele děkuji pani Líbě a Michaele za poskytnutou pomoc při odvodě duší z domu mé sestry a za možnost promluvit si s drahými zesnulými. Doporučuji všem, kteří potřebuji pomoc se s důvěrou na ně obrátit a věřte mi, najdete pochopení a pomoc v situacích, kde už logicky si nedovedete vysvětlit dění. Až pak zjistíte, pochopíte a snad změníte názor na naše bytí v součastnosti… Anna

• anonym | 01.08.2011 11:19:21

Chtěla bych poděkovat paní Libušce a především slečně Míše za krásné nedělní odpoledne ,byla to moje druhá návštěva jech přístup a porozumění je prostě úžasné.Odpověděly mi na otázky na které jsem neznala odpověď. Věděla jsem, že to odpoledne jsem byla se svým mrtvým synem.Určitě s nimi i nadále zůstanu v kontaktu DĚKUJI !!Soňa

• anonym | 01.08.2011 11:15:37

Soňa- Chtěla bych poděkovat paní Libušce a především slečně Míše za krásné nedělní odpoledne ,byla to moje druhá návštěva jech přístup a porozumění je prostě úžasné.Odpověděly mi na otázky na které jsem neznala odpověď. Věděla jsem, že to odpoledne jsem byla se svým mrtvím synem.Určitě s nimi i nadále zůstanu v kontaktu DĚKUJI !!Soňa

• Josef S. | 11.05.2011 04:27:44

Asi před týdnem jsem navštívil dvě sympatické dámy v Rumburku,Líbu a její dceru Míšu,které se zabývají komunikací se zemřelými a bezpečnými odvody duší.Já jsem totiž potřeboval pro svou rodopisnou práci upřesnění některých dat kolem svých předků, kteří žili před 400 a více lety.Na kontaktu s mými dávnými předky se především podílela Míša,která je mluvící a píšící médium.I když tuto problematiku z části znám,byl jsem mile překvapen nad rychlým a čistým kontaktem s těmito dušičkami,které nám byly příznivě nakloněni za což jim patří dík. Avšak je samozřejmé, že největší dík patří hlavní komunikátorce Míše. Na základě mých otázek, které byly vytvářeny z archivních dokladů a tak jsem mohl porovnávat i historickou přesnost,jsem byl skutečně velmi překvapen nad výsledky,jenž jsem doma zpracoval.Tato forma spolupráce otevírá další možnosti u rodopisců, kteří hledají chybějící rodová spojení,když archivní záznamy absentují.A v neposlední řadě pak obohacují záznamy v rodové kronice. Tyto metody skrývají nekonečné zdroje informací při zvolení vhodných technik. Pokud mohu posoudit práci kartářek (tarot,jiné druhy) a jasnovidek asi tak ze 100 sezení,jsem přesvědčen,že sezení v Rumburce mně přineslo největší efekt a ve spolupráci s těmito dámami hodlám pokračovat. S úctou Josef S.

• anonym | 29.03.2011 21:21:40

Zúčastnili jsem se prvního víkendového kurzu s médiem.Na kurzu byla SKVĚLÁ parta lidí!!!Naučili jsme se jak správně pracovat s kyvadýlkem, udělali jsme si ochranu, meditovali jsme,povídali a povídali o všem, co každého účastníka o tento kurz zajímá. Dále jsme si popovídali se svými nežijícímí příbuznými a musíme konstatovat, že naše společné seance byly skvělé a hlavně pro skvělou Míšu vyčerpávající!!! No prostě SUPER!!!Paní Libušce a Míše moc a moc děkujeme, jsou to ženy na pravém místě a my jsme se naučili díky jim i nemožné a poznali taktéž někdy i nemožné.Patří jim za to náš vřelý DÍK!!! Jsou to ženy na pravém místě !!! A taky musíme konstatovat, že kurz probíhal v nádherném prostředí. Všem dalším zájemcům kurz tento skvěle doporučujeme!!! Jana a Jirka

  • medium | 28.03.2011 18:34:00 Dobrý večer pani Soňo, to,že jste napsala i do našich stránek vůbec nevadí,naopak.Mrzí mě, co se Vám stalo a samozřejmě se Vám budeme snažit pomoci. Dnes jsme právě skončili 1.víkend s Médiem, kde po celě dva dny probíhaly spiritistické seance. PŘÍTOMNÍ ZDE MOHLI MLUVIT SE SVÝMI BLÍZKÝMI, KTEŘÍ JIŽ NEJSOU MEZI NÁMI, dozvědět se, jak žijí nahoře atd. Další se bude konat 30.4. a 1.5. Chcete-li se však s vašim synem spojit dříve Pak je to možné přes skype nebo by jste přijela do Rumburka. Lépe, když mi zavoláte na mobil – 737 878 077 a domluvíme se. Zdravím L.Steckerová

• medium | 28.03.2011 21:57:31

Děkujeme všem účastníkům našeho 1. víkendu s médiem. Byli jste opravdu skvělí, byla to pro nás radost s vámi pracovat. Doufáme, že jsme vás nezklamaly a že se zase někdy sejdeme. Super parta!! Zleva: Martička,Janička, Líba, Míša, Alenka, Jaruška, Jirka a Jarda

• víkend s médiem | 28.03.2011 19:32:18

Zůčastnila jsem se víkendového kurzu s médiem.Sešla se tam vynikající parta lidí.Učili jsme se jak správně pracovat s kyvadlem,dělat si ochranu,meditace a povídání si se svými příbuznými.Paní Líba s dcerou Michaelou jsou vynikající ženy plné pozitivní energie a vynikajícími schopnostmi.Celý kurz proběhl v klidném prostředí a dobrou náladou všech zůčastněných.Všichni jsme se loučili nadšeni z tohoto kurzu a doufám,že pro nás nebyl poslední.Moc děkuji za kladný přístup paní Líbě a její dceři Míše.Oběma přejí ať nadále mají hodně příjemných zájemců o jejich kurzy.Děvčata,mám Vás velice ráda a budu stále s vámi v kontaktu.Marta G.

• anonym | 27.03.2011 17:32:06

Paní Libuško považuji to jako dar z nebes,že jsem našla Vaše stránky které mě opravdu okouzlily. Můj syn zemřel násilnou smrtí a já v zoufalství nevím kudy kam nedokáži si bez něj život představit.Prosím můžete mi pomoc?Ráda bych s ním Vaším prostřednictvím mluvila.MOC prosím o odpověď -sonanov@atlas.cz

  • Život smrtí nekončí. | 30.01.2011 13:40:11

Bylo to pro mne jako dar z nebe navštívit paní Libušku a její dceru Michaelu. Moc jsem se toho setkání bála ,byla jsem nedůvěřivá,ale mé obavy se po chvilce rozplynuly. Největší zážitek pro mne byl ten, že jsem si mohla promluvit s mým zemřelým otcem, toho jsem poznala po pár větách, že je to opravdu on. Věděl přesně v jaké situaci právě jsem a dokázal mi poradit a navrhnout řešení, jak z toho ven. Mě se během seance opravdu ulevilo hlavně psychicky, protože mě zmizel ten žal ze ztráty otce, teď vím, že smrtí nic nekončí a že naši milovaní jsou stále s námi. SLEČNA MICHAELA SI SE MNOU DALA PRÁCI A NAUČILA MĚ KOMUNIKOVAT S OTCEM POMOCÍ KYVADLA, TAK ŽE OD TÉ CHVÍLE JSEM S OTCEM VE STYKU A ON SE MI SNAŽÍ POMÁHAT A PORADIT KDYŽ SI TO PŘEJI.Děkuji oběma děvčatům za to, že mi toto umožnily. S úctou Helena R.

• věřte,,je to pravda | 22.01.2011 13:15:55

Děkuji za úžasné provedení odvodu duše mé maminky a odvodů duší které bydlely v domě mého syna.Zároveň i mne zmizelo astma které jsem měla a syn má v domě klid.Je neskutečně nádherné mluvit se svými rodiči a příbuznými,kteří zemřeli před několika lety. První seance byla vyčerpávající ale příjemná,vůbec jsem netušila že je to možné.Další seance byla již pro mne klidná,protože jsem věděla, že to co prožívám,je skutečnost.Paní Líba a její dcera Michaela,jsou nádherný a příjemný tým,velice rádi pomůžou i radou.Vřele všem doporučuji, je to úžasné.Budu i nadále s nimi v kontaktu a moc vám oběma děkuji, Marta G.

6 thoughts on “Recenze od klientů

  1. Z celého srdce chci opět poděkovat Miše(medium) a Libušce za to jak užasné dušičky a lidičky to jsou!
    S jejich darem co mají,přístupem,lidskostí…dokáží zvednout člověka ze dna!Ze samoty,depresí,beznaděje…!
    Dokázali mi a nejen mě,že smrtí opravdu nic nekončí,že duše je věčná a že naši milovaní,jsou tu s námi pořád dál!Můžeme s nimi komunikovat… přes medium(Míšu),každý pozná a pochopí,že nic nekončí….!
    Náhody neexistují a vše se děje z nějakého důvodu.
    Nejde ani slovy popsat,jak moc si jich vážím,jak blízko mi jsou a jak moc mi pomohli.Strašně moc děkuji…;-) :-*
    Zůčastnila jsem se jejich kurzu a bylo to užasný,opět jsem pochopila další věci,posunulo mě to o kousek dopředu a poznala jsem další bezva lidičky!
    Mohu jen doporučit,nikdy nikdo nemůže litovat,že tyto dvě vyjímečné dušičky navštíví…ať už na seanci,nebo kurzu,protože vždy pomohou!
    Můžete jim na 100% důvěřovat.To co dělají,perfektně umí….je to obrovský dar a ony opravdu pomáhají,rozdávají lásku a naději.Děkuji….;-)

    1. Děkujeme Martino, také my jsme moc rády, že jsme tě mohly poznat a že jsme měly možnost tě alespoň trochu vyvést z tvého smutku a občas vidět i tvůj krásný úsměv. Jsi skvělá a už víš , že největší radost mu uděláš, když to nevzdáš.

  2. Náhle jsem přišla o jednoho člena rodiny a nedokázala jsem se s tím smířit (vůbec jsem nefungovala, pořád jen brečela, strašný smutek). Nedokázala jsem pochopit, proč se to stalo, proč se to tak stalo, proč vůbec odešel a velmi jsem se tím trápila. Hledala jsem médium, přes které bych se s mým blízkým mohla spojit a dostat odpovědi na své otázky. Jenže internet je plný medium, ale recenze mě od toho odradily. Nakonec to přišlo samo a dostala jsem jen to nejlepší doporučení na paní Libušku a Míšu. Paní Míšo a Libuško, děkuji, děkuji, děkuji. Velmi mi pomohli, bylo zvláštní mluvit se zesnulým přes někoho cizího, takže i když jsem měla nachystané otázky, bála jsem se zeptat. Bála jsem se, jestli je to opravdu ta osoba. Ale pak z Míši vyšla věta, kterou ta moje osoba říkala. Když si s paní Libuškou a Míšou vykládáte, neřeší, kolik je hodin, jestli jste opravdu hodinu mluvili nebo jste o trošku přetáhli. Prostě jsou tam pro vás a snaží se vám pomoci a mně pomohli. Vím, že mé milované osobě je dobře, začala jsem konečně fungovat. Ano, někdy mě smutek a stesk přepadne, ale koho ne? Takže pokud hledáte solidní médium a né rádoby médium, tak se na holky obraťte.

  3. V tomto týdnu jsem si koupila Vaší knihu Médium Michaela. Knihu jsem přečetla za jeden večer. Je moc zajímavá. A moc mi pomohla. Jsem Vám vděčná za krásnou knihu. Ještě večer jsem se spojila pomocí kyvadla se svým otcem a se svojí nedávno zemřelou přítelkyní. Možná tomu nebudete věřit, ale měla jsem tu možnost nahlédnout tam kde naše milé duše odpočívají a žijí si svůj klidný život. Když mi zemřela moje maminka, dlouho jsem se s tím nemohla vyrovnat, vzpomínala jsem na ní, často plakala, stále rozmlouvala s její fotografií. Jenže asi toho bylo moc a tak mně maminka ve snu navštěvovala rozlobená a stále přede mnou utíkala. Až vědma mi řekla, že ji mám nechat v klidu odejít, uklidit její fotografii a vzpomínat s úsměvem na rtech a hlavně neplakat. Když jsem to vše udělala, opravdu jsem se zklidnila a jako odměnou mi byl sen. V tom snu jsem se viděla v domě kde maminka bydlela, tím domem jsem prošla a ocitla se v krásné krajině, nádherné zelené louky, nebe blankytné, celá krajina dýchala klidem. A tam se mi zjevila maminka a jí jako bych slyšela, že mi říká – tady teď jsem – . Odcházela jsem s klidem Věděla jsem že ji je dobře. I dnes jsem s maminkou hovořila pomocí kyvadla a je spokojená. Využiji i očistné formule.
    Dnes jsem si objednala druhou khihu, která právě vychází.
    Přeji Vám paní Líbo i Vám Míšo hodně spokojených čtenářů. A ještě jednou děkuji za knihy které dovedou pomoci. Alena

  4. Velice děkuji paní Libušce a slečně Michaele za zprostředkování komunikace s mým tatínkem, bratrem a dalšími blízkými, kteří už z tohoto světa odešli. Pro mne nádherný zážitek, za který jsem nesmírně vděčná! Pochopila jsem, že smrtí život nekončí, naši blízcí žijí v jiné dimenzi, jsou stále s námi a všichni se jednou opět setkáme. Vřele všem doporučuji, určitě jejich pomoc v budoucnu s radostí ještě vyhledám! S láskou Jana

  5. Asi před týdnem jsem se objednal na senzibilní sezení u Líby a Míši z Rumburka. Moje setkání se sladilo s jejich kurzem, který
    podle slov účastníků dopadl velmi dobře a všichni se již těší na další. Naše sezení bylo rozvrženo do dvou dnů po dvou hodinách.
    V tomto čase jsme se zabývali mými předky resp. jsme doplňovali „bílá místa“ v mé rodopisném díle, které by se nedalo bez
    pomoci Míšy a Líby vůbec upřesňovat. Strávil jsem u nich velmi příjemné 4 hodiny a musím konstatovat, že to bylo málo. Co se dá
    dělat, věřím, že jsem nebyl u nich ani poprvé a ani naposled. Moc oběma za vše děkuji a rád bych byl s nimi stále ve spojení.
    Josef S., Plzeň

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.